Under vecka 36 så kommer vi att ändra en smula på vår supports öppettider. Detta gör vi eftersom att vecka 36 betyder något alldeles särskilt för alla oss som arbetar på e-conomic.
En vecka om året sätter vi nämligen lite extra fokus på idéutveckling, samarbete, vetenskapsdelning och sammanhållning. Då alla avdelningar deltar, så ändras supportens öppningstider en smula.

Här är överblicken:

Torsdagen den 8 september: Telefon och chatt stänger kl.12.00.
Fredag den 9. september: all support är stängd hela dagen

CP-15-300x137

Hackaton onsdag och torsdag
Onsdag och Torsdag håller vi vårt årliga Hackaton-event och stänger därför supporten lite tidigare. Hackaton handlar om samarbete och utveckling tvärs över våra avdelningar. Om onsdagen har alla e-conomics medarbetare nämligen möjlighet att presentera sina idéer. Det kan handla om allt från en förbättring till en helt ny funktion till vårt program, hemsida, mobilappar, integrationer eller något helt annat. När idén om idén är klar, skapar man ett team som tillsammans utvecklar idén så pass så att den kan bli implementerad dagen därpå. Alla idéer blir presenterade på torsdagen, som efterföljs av en röstning om förstaplatsen. Till slut blir det team som vunnit presenterat och firat under våra årliga Company Days, som infaller på fredagen.

Company Days fredag
På Company Days fortsätter vi i samma anda som till vårt Hackaton. Dagarna är ett årligt arrangemang där vi samlas för erfarenhets- och idéutväxling tvärs över verksamheten. I år reser vi hela vägen till Vismas huvudkontor i Oslo. Här ska vi mötas med våra norska kollegor och förhoppningsvis lära en hel del om varandra. På grund av detta så håller vi supporten helt stängd på fredagen den 9 september.

Vi är tillbaka precis som vanligt måndagen den 12 september, och vi ber så hemskt mycket om ursäkt för olägligheten. Saknar du svar på en fråga under tiden, så kan du hitta hjälp i vårt hjälplexikon e-copedia.