Nu har vi moderniserat verktyget bakom vårt partnerprogram. Det gör det ännu lättare att tjäna pengar med e-conomic. Om du vill tjäna pengar på att hänvisa kunder till oss så är det både enkelt och snabbt att komma igång med. Du tjänar 500 kronor för varje kund som kommer till oss via dig. Det är marknadens bästa affiliateavtal för den som jobbar med småföretag som kundgrupp.

Du registrerar dig snabbt för att börja tjäna pengar med e-conomic. När du väl gjort det så kan du lugnt vänta på att vi ska godkänna dig. Något som ofta går väldigt snabbt. När du sedan får ett mail med inloggningsuppgifter så loggar du in på vår partnersida.

Där har du tillgång till både färdiga annonser och enkla textlänkar. Har du en hemsida så lägger du ut länken där. Bäst resultat får du om du också skriver något om e-conomic. Är du själv kund går det så klart bra att berätta om vad du tycker om programmet. Men även om du inte är kund är du välkommen till vårt affiliateavtal.

Har du ingen hemsida, eller vill marknadsföra oss mer än via hemsida så kan du också använda länken på Facebook, i de mail du skickar eller i ditt twittrande. Men tänk på att bara lägga ut det där om du tror någon har glädje av att läsa det. Spam är inget som gynnar varken dig, oss eller mottagaren av din information.

Det finns ingen miniminivå utan man får ersättning från första kunden man drar in till oss och det kostar inget, så vad har du att förlora? Börja tjäna pengar redan idag!