Här på e-conomic har vi en tradition som heter Company Days. Det innebär att alla e-conomics medarbetare i alla länder samlas i Köpenhamn första veckan i september för att nätverka, dela sin kunskap, lära känna varandra och inte minst ha roligt!

En av aktiviteterna som står på agendan är e-conomics årliga Hackaton.

Hackaton är en tävling som vi genomför internt på e-conomic. Vi delar in de anställda i olika lag. Plötsligt får utvecklare, kommunikationsmedarbetare, affärsutvecklare och supportrar jobba tätt ihop. Under en hel dag får de möjlighet att utveckla sina idéer. Förhoppningen är att de ska komma på nya smarta funktioner till e-conomic. Lagen får full kreativ frihet angående vad i applikationen de vill utveckla, och det bästa förslaget vinner sedan ett pris.

Förra året blev Hackaton en riktig succé! Tävlingen resulterade i flera nya funktioner som efterföljande har implementerats i e-conomics bokföringsprogram.

 

 

I anledning av Company Days och Hackaton, håller supporten därför stängt fredagen den 6:e september. Vi hoppas att du har förståelse för detta.