Webbkurser-bild

Allt du behöver för att delta är en internetförbindelse och ett par hörlurar.

Detta inlägg är del 3/6 i serien ”Supporten, lösningsförslagen och människorna bakom”. Här får du möta en supportmedarbetare som ger tips till hur du får mest möjligt ut av de olika lösningarna. Jag lyckades få 20 minuter med Hannes och grillade honom grundligt på nyttig information kring våra webbkurser. Webbkurser är ett roligt sätt att lära om e-conomic – oavsett dina förkunskaper. Boka din plats i dag och lär mer om e-conomic.

 

Vad vill du veta mer om?

Få nyttiga tips till specifika områden av e-conomic som du vill lära dig mer om. Du kanske är ute efter effektivare arbetsrutiner i din bokföring eller det snabbaste sättet att fakturera? Kanske vill du lära dig hur du stämmer av din bank snabbt och effektivt? Då är webbkurser ett bra alternativ – använd läraren och få svar på dina frågor.

 

Hannes LillieborgMöt Hannes – supportmedarbetare, ekonom och nybliven pappa 

Häng med när Hannes förklarar fördelarna med våra webbkurser.

Jag frågade Hannes varför våra webbkurser är så effektiva och välbesökta. Detta är hans svar:

”Först och främst är det lätt att delta. Du behöver inte ta dig till en speciell plats, utan kan med endast en internetförbindelse, dator/bärbar enhet och ett par hörlurar delta från valfri plats. På ca 45 minuter får du värdefulla tips, smarta arbetsgångar, samt en grundlig genomgång av olika funktioner.”

– När du som kursdeltagare loggat in och sitter redo att delta, vilka anser du är de två största fördelarna?
”Du ser när läraren genomgår olika funktioner i realtid och kan ställa frågor efter hand som de uppstår”, svarar han. ”Kurserna täcker flera olika områden och det är fritt val från alla hyllor.”

– Är kurserna relevanta oavsett kursarens förkunskaper till e-conomic eller till bokföring?
”Ja, det fina är att det faktiskt inte spelar någon roll vilken nivå deltagaren befinner sig på”, förklarar han. ”Vi har deltagare som bara är nyfikna på e-conomic och några har inte grundlagt sitt företag ännu.

Vi har erfarna redovisningskonsulter som saknar erfarenhet i e-conomic som vill lära sig principerna bakom programmet för att komma igång och spara tid. Man behöver ju faktiskt inte kunna bokföring för att ha nytta av e-conomic”, avslutar han.

Har du kört fast i programmet? Då kan en webbkurs vara ett bra sätt att komma vidare.

 

Tryck på knappen nedan för att hitta ett tillfälle och den kurs som vill delta i.

se-button-boka-nu

 

 

 

Vi ser fram emot att träffa dig på någon av våra webbkurser och kom ihåg – för oss finns inga dumma frågor.