Du känner säkert till det. Du har nyligen fakturerat din kund och väntar nu på att betalningen från din kund, men ingenting händer. Nu behöver du inte vänta längre på att få betalt. Du har nu möjligheten att göra det enklare för dina kunder att skicka över sina betalningar direkt till dig. Det finns med andra ord ingen ursäkt för att du inte skulle kunna få dina pengar på en gång.

 DIBS-bild till blogginlägg

Betalning online

I samarbete med DIBS betalningsservice online, har e-conomic gjort en integration som gör livet enklare för både dig och din kund. Integrationen med DIBS till e-conomic genererar en betalningslänk som kan kopieras och klistras in direkt i din fakturamall, eller alternativt klistras in i fakturamejlet som du skickar till dina kunder.

På det viset, behöver din kund bara klicka på länken i mejlet eller i betalningsfönstret som poppar upp. Kunden kan även betala med ett betalkort och det tar inte lång tid innan betalningen syns på ditt konto. Det blir inte lättare än så här! Därefter får både du och din kund en betalningsbekräftelse som bevis på att pengarna blivit överförda.

 

Få bättre överblick

Integrationen mellan DIBS och e-conomic gör inte bara överföringen enklare för dig och din kund – hela förloppet är automatiserat vilket frigör ytterligare tid som du kan lägga på ditt företag. När du mottar betalningar genom den nya DIBS integrationen så överförs betalningen automatiskt till din bokföring i e-conomic. På så sätt är din bokföring alltid uppdaterad i realtid. Det ger dig total överblick över dina aktiviteter och ger dig möjlighet att fatta beslut med relevanta data som grund.

 

Kom igång redan i dag

Är du sugen på att komma igång så snart som möjligt? Då finns det ingen anledning att vänta: