För att snabbare kunna hjälpa dig när du kontaktar oss, så har du nu möjlighet att få hjälp av Anneth och David, våra två nyaste medarbetare i supporten. Anneth har lång arbetslivserfarenhet som ekonom vilket gör att hon snabbt förstår och sätter sig in i ditt ärende. David är nyutbildad nationalekonom med ett förflutet i butiksbranschen och lägger en enorm energi på att hjälpa dig som är kund.
 

Lär känna Anneth och David

Anneth PalmgrenAnneth Palmgren heter jag och med mina 53 år höjer jag genomsnittsåldern i företaget, men samtidigt är jag säker på att min erfarenhet från såväl stora som små företag ska vara en fördel för dig som kund.

Första jobbet efter universitet var som revisor i Stockholm. Det följdes så småningom av anställningar på flygbolag och hotell samt flytt till Malmö.

Jag har under mina år som ekonom haft nöjet att ha en hel del kund och gästkontakt, vilket jag uppskattat och tyckt varit jättekul.
Så tveka inte att höra av dig och ha det riktigt gott tills vi hörs.

 

David DrukierMitt namn är David Drukier och jag är en del av den svenska supporten hos e-conomic. Jag är utbildad nationalekonom vid Lunds universitet och blev precis klar med min magisterexamen (sep 2014).

Jag har tidigare arbetat i livsmedelsaffärer och har varit mycket i kontakt med kunder tidigare. Jag älskar att lösa problem och vara i kontakt med kunder, vilket gör supportarbetet till en perfekt plats för mig.

Mitt mål är att du som kund alltid ska känna dig välkommen hos oss. Min ambition är att enkelt och smidigt försöka besvara dina frågor. Dessutom vill jag poängtera, att ingen fråga är för dum – frågar man inte så lär man sig inget. Vi är här för att hjälpa dig.

Hör av dig!