e-conomic har under många år föredragit att hjälpa Stadsmissionen hellre än att skicka julkort till våra kunder, leverantörer och partners.

Vi tycker att Stadsmissionens arbete är viktigt för att minska otryggheten för en utsatt grupp människor i vårt samhälle.

Så var inte ledsen att du inte får något julkort av oss i år, utan tänk att din uteblivna julhälsning istället har omvandlats till t.ex. en luch, en middag eller ett julfirande för någon som annars inte hade  kunnat fira jul.

Vill du också hjälpa Stadsmissionen kan du göra det på flera sätt, skänk en gåva, ge bort saker, köp ett smycke att t.ex ge bort i julklapp.

Eller vill du göra något annorlunda?

För 25kr/vecka kan du följa kända svenskar så som Felix Herngren, Gry Forssell och Johanna Koljonen på Twitter under december. Det kan du göra genom att gå till Betalvägg för hemlösa, en webbsatsning som vi här på e-conomic gillar!

Att stödja Stadsmissionen är en del av e-conomics arbete för en bättre värld. Vi ser också till att exempelvis erbjuda välgörenhetsorganisationer gratis bokföringsprogram.