Det ska både vara lättare och roligare för dig att hantera dina underlag. Därför har vi de senaste månaderna, investerat mycket tid och resurser på att uppdatera och förbättra vår tilläggsmodul skanning. Vi har filat och putsat och slutresultatet är en läcker och användarvänlig skanningsmodul med förbättrade funktioner.

Vi har tagit till vara på samtliga funktioner i den gamla versionen och lagt till några nya, som gör att ditt arbete blir ännu enklare. Utöver att utöka tilläggsmodulens kapacitet, så har vi finputsat designen, så att den ser ut som resten av e-conomic.

1I3A2995-edit

Fyra förbättringar som gör din hantering av underlag lättare.

1. Det blir lättare att bifoga bilagor.
Nu kan du bifoga bilagor till dina bokförda verifikationer direkt från vänstermenyn ‘Arkiv’. Det innebär att du slipper att gå från ‘Arkiv’ till ‘Obehandlat’ och till sist till ett verifikat för att bifoga dina bilagor.

2. Lättare att lägga till bilagor.
När du laddar upp dina dokument i programmet, gör du det nu i ett helt separat fönster. Där kan du lägga till bilagorna direkt i ‘Obehandlat’ istället för att skapa ett nytt verifikat. Tidigare behövde du skicka bilagan via e-post för att den skulle hamna i ‘Obehandlade’. Vi har dessutom tillfört en drag and drop-funktion i ‘Obehandlat’.

3.  Nu kan du ta bort bilagor och få en bättre vy av dina dokument och bilder.
Dina obehandlade bilagor visas direkt i ditt e-conomic avtal. Vill du se dem i ett nytt fönster, kan du klicka på ikonen högst upp i högra hörnet. Fördelen med att göra detta, är att du kan dra och släppa dina bilagor från ‘Obehandlat’ direkt över till en verifikation i kassaboken.

4. Bättre överblick.
Nu kan du se upp till fem olika sidor i samma vy. Detta ger dig en bättre överblick av dokument som består av flera sidor.

Är du redo?
Du behöver bara kasta dig ut i det; skanna loss och prova samtliga uppdateringar och förbättringar. Förhoppningsvis så tycker du att det är lite roligare att hantera dina bilagor framöver.

Om du inte redan har aktiverat vår tilläggsmodul skanning och gärna vill slippa arbetet med att hantera fysiska bilagor – läs mer om tilläggsmodulen skanning  och se hur du aktiverar den.