Ny medarbetare i supporten

mimmi-foto till bloggenMitt namn är Mimmi och jag är det senaste tillskottet på e-conomic! Tillsammans med mina Wow Hero kollegor ska jag arbeta i supporten på den svenska sidan. Vi kommer att träffas och höras på telefon, mejl, chatt samt på vår YouTube-kanal!

Jag är examinerad redovisningsekonom från IHM Business School i Malmö. Vid sidan av mina studier jobbade jag som redovisningsassistent på en redovisningsbyrå, men slutade när jag tog min examen för att flytta till Kina för att läsa mandarin.

Nu är jag hemkommen och jobbar på e-conomic med otroligt sköna kollegor. Att få jobba med sådana härliga människor, kunder som kollegor, är något alldeles speciellt. Jag ser fram emot ett gott samarbete och hoppas att du blir lika nöjd med mig som du har varit med mina kollegor.

Som Wow Hero ska jag göra mitt bästa för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt, så tveka inte att kontakta mig när du behöver support.