Bokföring kan vara komplicerat. Därför är det viktigt att du kan få support på ditt modersmål. I e-conomic kan du få support på nio olika språk och alla länder finns samlade centralt på huvudkontoret i Köpenhamn. I dagens porträtt får du möjlighet att komma in bakom headsetet på Susanna från Finland.

flaggor till blogginlägg

Susanna har nyss öppnat fönstret på vid gavel. Hennes lilla bordsfläkt erbjuder lite efterlängtad svalka i den annars kvava sommarluften. Kontorslandskapet sorlar av energiskt samspråk:
”Kirjanpito-ohjelma e-conomicilla Susanna puhelimessa”, svarar hon artigt i telefonen när kunderna ringer.


Varför just Danmark och e-conomic?

Susanna har en kandidatexamen i ekonomi från Finland. Innan hon började på e-conomic, jobbade hon två år som revisorassistent i hemstaden Vantaa i södra Finland.
”Jag har alltid velat jobba i utlandet”, förklarar hon.
”Tjänsten som supporter hos e-conomic fångade min uppmärksamhet.”

Susanna är en av de många medarbetare som lämnat hemlandet för att jobba på huvudkontoret i Köpenhamn. ”Det är en fantastisk miljö att arbeta i”, utbrister hon med ett leende på läpparna.

Susanna-till-bloggen_edit2
Susanna pratar svenska

Susanna hjälper också till med den svenska chatten när det behövs. ”Det är jättekul att få använda mina andra språkkunskaper i jobbet.

Utöver supporten har jag många andra uppdrag också. Det håller mig alert och sporrad”, fortsätter hon.


Komplimentera gärna Susanna på chatten

Nästa gång du är på chatten kan det vara Susanna som hjälper dig med ditt ärende. Berätta gärna att du läste om henne på bloggen, och att bilden på henne var super – Då blir hon stormförtjust!


Flerspråkig support

Utöver svenska och finska kan du även få support på danska, norska, tyska, engelska, franska, spanska och polska. På vilket språk vill du att vi ska hjälpa dig nästa gång du kontaktar oss?

 

Oavsett om du vill risa eller rosa, komma med tips eller förslag till förbättringar av applikationen eller bara prata lite allmänt om e-conomic, är du välkommen att kommentera nedan.