I den senaste serviceuppdateringen bjuder vi på enklare åtkomst till chattfunktionen i applikationen, förbättringar i diverse arbetsrutiner för fakturering, snabbare registrering samt ett gäng mindre förbättringar.

MP

Bland annat har du nu förenklad åtkomst till chattsupporten från applikationen. Vi har bl.a. introducerat en ny chattknapp som gör det ännu lättare för dig att kontakta chattsupporten.

När du lägger till nya rader, så läggs dessa i bakgrunden. Detta gör att du lättare kan hålla koll på rader som redan registrerats. Vi har också återinfört ett enklare flöde när du ska konvertera offerter till fakturor. Använder du Dimension, kan du nu se avdelningskoder direkt i fakturaraderna.

Nu kan du registrera kunder, leverantörer och artiklar m.m. direkt från sökfönsterna. Sökfönsterna inkluderar medarbetare, avdelningar, lagerställen, kategorier och en mängd grupper.

I vanlig ordning kan du dra nytta av en mängd mindre förbättringar som du kan läsa mer om i den senaste serviceuppdateringen. Gå till serviceuppdatering nr 96 för att se och läsa mer om resten.