I tidningarna är det krigsrubriker för att det snöar i Stockholm. Tänk det kommer snö i en nordisk huvudstad i år också och då blir det förseningar och svårigheter att ta sig fram.

Det är en sån dag som får mig att minnas den redovisningskonsult jag pratade med en dag förra året när det också snöade. (Trafikkontoret tror det kanske inte, men faktum är att det snöar varje år i Stockholm.) Då kunde hon inte ta sig till jobbet och hon var så glad att de flesta av hennes kunder fanns i e-conomic. Tack vare det kunde hon komma åt deras bokföring och jobba hemifrån.

Därför är såna här snöiga dagar en bra påminnelse om att det inte alltid blir som man tänkt sig. När det oförutsedda händer så är det bra om man har en lösning som klarar det. Våra kunder slipper bekymra sig om sin bokföring om datorn blir stulen, hårddisken kraschar eller något sådant. De slipper bekymra sig om uppgraderingar eftersom de alltid – med automatik har den senaste versionen. De kan jobba från vilken dator som helst och är de försenade ut till en kund på grund av vädret, så kan de via iPhonen ta fram hela kundregistret och kontakta  kunden. De kan till och med använda sin telefon för att fakturera med.

e-conomic är gjort för att underlätta bokföringen. En sån här dag blir det extra tydligt.