Vi har en splitterny och helt briljant sökfunktion som blev lanserad i den senaste serviceuppdateringen. Funktionen går under namnet ”QuickSearch” som ger dig snabb tillgång till handlingar i den aktiva menyn i e-conomic, samt möjlighet att hoppa till en annan meny – utan att använda musen!

Vi älskar utan tvivel snabb navigering

Den nya sökfunktionen är dessutom en smidig genväg som sparar dig musklick. För att använda den nya sökfunktionen ska du endast trycka på punkt-tangenten. Vi har även gett QuickSearch sin helt egna ikon i e-conomic, så att alla kan prova den blixtsnabba genvägen:

 quicksearch-ikon

 

Är du t.ex. inne i din löpande kassabok och klickar på QuickSearch (punkt-tangenten), kommer sökfältet fram som en lista av de handlingar du kan göra i kassaboken. Så du kan snabbt välja ’Bokför poster’:

qs-bild2

 

Behöver du en annan meny? Du kan t.ex. snabbt lägga till en ny kund genom att söka efter menyn  ’Kunder’.

qs-bild3

Ett litet extra tricks: QuickSearch + enter = klicka på den blå knappen

Det är ofta en blå knapp i de olika fönster i e-conomic som indikerar den handling som du kan utföra. Är du t.ex. i meny ’Kunder’ kan du se en blå knapp där det står ’Ny kund’. Istället för att klicka på den kan du framöver bara klicka på QuickSearch + enter och vips så är du igång med att lägga till en ny kund. I din kassabok är QuickSearch + enter = ny post.

När du har vant dig vid denna genväg kommer att bli ett sant nöje att använda och den kommer att frigöra massor av tid som du kan använda på andra saker.

Vi hoppas att du kommer att gilla QuickSearch lika mycket som vi!