”Du är nummer 73 i kön – dröj kvar, vi besvarar ditt samtal så snart vi kan.” Känns det igen?! Hos e-conomic slipper du långa telefonköer! Du slipper detta eviga tryckande genom en labyrint av valmöjligheter för att nå fram till rätt person. Snälla nån! Ring bara på 08-562 766 90, så hamnar du direkt i supporten.


svenska supportenVi är också människor

Visst händer det att vi inte kan ta ditt samtal precis när du ringer. Men då kontrar vi och ringer upp dig så fort vi kan.
Vi är måna om din tid. Din arbetstid – är vår arbetstid. Vi behandlar dig som vi själva skulle vilja bli behandlade i din situation.


Supporten hjälper dig utan omsvep

När du har fakturafrågor kring ditt abonnemang, kopplar vi dig inte vidare till ekonomiavdelningen. Nej minsann! Vår support svarar även på fakturafrågor rörande ditt abonnemang. Ergo får du snabbt svar och kan raskt återvända till din egen verksamhet. Supporten hjälper dig alltid med fakturafrågor kring ditt abonnemang

Kommer du ihåg Lucy? Hon är van vid olika fakturafrågor som rör ditt abonnemang.
”Frågorna varierar”, förklarar hon.:

– Kan jag betala med autogiro?Telefon och frågetecken
– Nej tyvärr.
– Hur ofta kommer fakturan?
– Var 3:e månad.
– Jag fick aldrig min faktura?!
– Titta i skräpposten, den kan ha lagt sig där.
– Varför betalar jag 201 kr/mån istället för 101 kr/mån.?
– Du har passerat 2 000 transaktioner, och har därför automatiskt blivit uppgraderad till nästa avtalstyp.

Lucy berättar att ”administrerande företag ibland gör misstaget att inte skapa en byrålicens, som är gratis. De lägger istället upp small business (101 kr/mån.) och blir alltså fakturerade”.

”Vår huvuduppgift i supporten”, fortsätter Lucy, ”är att kunden ska vara nöjd. Vi gör vårt yttersta för att snabbt omvandla en onöjd kund, till en nöjd kund.”


Summa summarum:

För att komma i kontakt med e-conomic så behöver du bara hålla reda på ett telefonnummer (08-562 766 90). Du blir aldrig felkopplad och slipper 198 oönskade hållplatser på vägen. Sist men absolut inte minst – supporten besvarar även fakturafrågor kring ditt abonnemang.

 

Oavsett om du vill risa eller rosa, komma med tips eller förslag till förbättringar av applikationen eller bara prata lite allmänt om e-conomic, är du välkommen att kommentera nedan.