Mitt namn är Elinor Renwall och jag är den nya svensken på e-conomics kontor i Köpenhamn. Tillsammans med mina nya kollegor i kommunikation teamet kommer jag arbeta med att hålla er uppdaterade om ert bokföringssystem, tilläggsmoduler och andra roliga aktiviteter på e-conomic.

Mitt mål med mitt arbete är att ni som kunder ska kunna känna er trygga och välinformerade om systemet ni använder er av dagligen i er verksamhet.
Är ni nöjda med ert e-conomic system men anser fortfarande att för mycket tid går till bokföring? Lugn, jag lovar att jag kommer hålla er ständigt uppdaterad om nya applikationer som kommer förenkla bokföringen ytterligare.

Parallellt med min tjänst på e-conomic så studerar jag fulltid på Copenhagen Business School där jag tar en Bachelor i Information Management. Utbildningen är fokuserad på hantering av data och information i en digitaliserad arbetsmiljö och hur rätt informationslösning kan effektivisera och optimera intern och extern kommunikation.

Jag ser fram emot kommande utmaningar och arbetsuppgifter hos e-conomic och jag hoppas att min ambition om en lättnavigerad hemsida och roliga aktiviteter på våra sociala medier kommer att avspeglas hos er som nöjda kunder. Framförallt så ser jag fram emot att lära känna mina nya kollegor bättre och att äntligen få bli en del av teamet!

Elinor-profil