Om det ändå vore så enkelt! Vi på e-conomic vill i alla fall göra det lättare för dig och din verksamhet att hantera alla papper. Genom att aktivera tilläggsmodulen Skanning i ditt e-conomic avtal, kan du skanna in dina pappersfakturor och kvitton utan att de tar plats på din egen server. Det skannade materialet skickas automatiskt till din bokföring, så att både du och din redovisningskonsult smidigt får åtkomst till samtliga underlag. Du kan ge din redovisningskonsult åtkomst till din bokföring i e-conomic helt kostnadsfritt.

Hantera olika filformat i e-conomic
Skanningsmodulen hjälper dig inte bara att arbeta mer flexibelt med din bokföring, utan även mer organiserat. Du kan specificera vad materialet avser så att de som behöver ha åtkomst till underlagen lätt kan hantera och arbeta med dem. Du kan använda dig av filformaten pdf, gif eller jpg/jpeg format och bifoga dem till verifikationerna i din bokföring. När underlaget är skannat och skickat till ditt e-conomic avtal, kan du smidigt hitta dem i din bokföring och rapportering.

ThinkstockPhotos-486649339

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hur aktiverar jag skanning i mitt e-conomic system?
Du aktiverar skanning enkelt i ditt e-conomic system genom följande steg:

  • Öppna den orange:a ikonen i huvudmenyn välj sedan Alla inställningar
  • Klicka på Abonnemang i vänstermenyn och välj därefter Tilläggsmoduler
  • Välj pennikonen som ligger på samma rad som Skanning och aktivera därefter tilläggsmodulen skanning

skanning11

 

 

 

 

 

 

 

Gå in här för att se hur man använder skanning i e-conomic

Fler fördelar med skanning
Efter att du har aktiverat tilläggsmodulen skanning i ditt e-conomic avtal får du också möjlighet att använda vår iPhone app ”Utlägg”.  Appen är utvecklad för att förenkla hanteringen av kvitton och leverantörsfakturor ytterligare då du smidigt och lätt fotograferar dina kvitton som automatiskt skickas till din bokföring –  du behöver aldrig igen våndas över att öppna skolådan fylld med kvitton och hantera underlagen manuellt i efterhand.

Kom igång
Vill du fortfarande slänga pappersfakturorna i papperskorgen – eller iallafall göra hanteringen av dessa lite lättare? Gå in  och välj tilläggsmodulen skanning till ditt bokföringsprogram och ladda ner appen ”Utlägg” på Appstore.