Nu har även IDG konstaterat att iPad är alldeles utmärkt för att arbeta med. Som vi tidigare beskrivit går det utmärkt att bokföra på iPad. Vi har också funderat på om det är så att jobbet blir roligare med iPad. Använder du e-conomic så vill vi att du ska kunna jobba med de främsta hjälpmedlen och iPad är definitivt ett av dem.

Personligen använder jag min iPad mest till mail, planering och nyheter och när resandet tar tid så spar iPad mycket arbetstid. Gissa om det är många som vill köpa iPad nu när den äntligen släppts i Sverige.

Om det är rätt att köpa nu eller vänta törs inte jag svara på. Självklart kommer mycket att utvecklas framöver, men iPad spar arbetstid och underlättar för snabba kundkontakter. Någon har undrat över vad skillnaderna är mot en liten bärbar dator. Paddan är påslagen och online lika snabbt som mobilen. Det är inte en dator som ska kopplas in med 3G-modem osv.

Jag kan också tillägga att det kostar inget extra att bokföra i e-conomic via iPad. Vi tar inte heller extra betalt för vår iPhoneapp som självklart fungerar lika på på iPad som på iPhone.