På e-conomic har vi en spännande höst framför oss. Vi kommer att delta på ett flertal evenemang och mässor.

Vi hoppas på att möta våra befintliga kunder för att få reda på hur ni implementerar e-conomic i er vardag. Vi hoppas också på att möta potentiella kunder för att berätta mer om oss och hur ett webbaserat ekonomisystem kan underlätta i ditt arbete.

Ekonomimässan, Kista 22-23 september  

Ekonomimässan är mötesplatsen som samlar ekonomer och företagare på alla nivåer.

Under mässdagarna kan du knyta viktiga kontakter, ta del av spännande aktiviteter såsom SM i bokföring och aktuella debatter.

Låt dig inspireras av det starka seminarieprogrammet med profiler från näringslivet som tar upp högaktuella ämnen.
Seminarieprogrammet

Eget företag, Stockholmsmässan 4-6 oktober

En mässa som ger dig inspiration och kunskap i att starta, driva och utveckla eget företag.

Passa på att testa nya produkter och tjänster som förenklar ditt liv som företagare. På plats finns många nyföretagare som har egna montrar med spännande tjänster och erbjudanden.

Above the Cloud, Stockholm Waterfront Congress, 6 oktober

Kom och träffa deltagare i ledande befattningar som samlas för att ta del av hur de mest framgångsrika företagen använder sig av molntjänster som en konkurrensfördel.

Ta tillfället i akt och lyssna på när Kjell A Nordström beskriver hur affärsklimatet påverkas av molnet och trenderna som följer i teknikutvecklingens spår.

Innovation Champion, Danmark 11 oktober

I år är e-conomic stolta över att sponsra 2011 års Innovation Champion evenemang – en dansk företagstävling som ska utse den mest innovativa företagsledaren eller gruppen. e-conomic vill hjälpa till att maximera framgången för innovativa företagare. Vinnarna av Innovation Champion 2011 kommer att presenteras på en konferens i Kolding, Danmark 11 oktober.

Vi tycker det är mycket trevligt att komma ut och hälsa på våra kunder- nya som gamla. Ses vi i höst? 🙂