Så kom vi till det sista blogginlägget i den andra del av vår sommar-serie ‘ Njut av semestern’ där vi har fokuserat mycket på mobilitet. I detta inlägget tänkte jag berätta för dig hur du får tillgång till bokföringen helt gratis – var som helst och när som helst.

e-conomic har en egen iPhone-app som har flera av funktionerna i programmet, men inte riktigt alla. Vi bestämde oss nämligen för att satsa extra mycket på specifika arbetsprocesser för att undvika att appen blev för komplex och förvirrande.

Njut av semestern del 3

Vilka möjligheter får du?

  • Du kan skicka en faktura med en gång. När du är ute hos en kund så kan du skicka din order och faktura när du fortsatt är där. På så sätt så vet du precis vad det gäller och det blir en mindre sak att komma ihåg när du kommer tillbaka till kontoret.
  • Du kan skanna dina underlag med telefonen. Har du köpt en kaffe? Ta en bild av kvittot och skicka det direkt till ditt e-conomic konto. På det sättet så slipper du att ha skolådan full med kvitton.
  • Du kan få översikt oavsett vart du är. Skaffa översikt över din verksamhet oavsett var du befinner dig. Hur mycket har du fakturerat, vad har du tillgodo, och vilka kunder har inte betalt före momsfristen?

Detta ska du vara uppmärksam på

  • Appen är gratis men kräver att du har ett existerande e-conomic avtal.
  • Funktionen för skanning kräver att du har aktiverat e-conomics tilläggsmodul skanning
  • Om du har många fakturor, kunder eller varor, kan hända att det tar lite tid för appen att synkronisera ditt konto.

Appen finns i nuläget bara i app-store men vi har inte glömt er Android-användare. Vi är i full gång med att utveckla en version som är kompatibel med Android och vi håller er givetvis uppdaterade så fort vi släpper den. Har du Android och tycker att iPhone appen låter som en dröm? Vi har faktiskt redan en app som är kompatibel med Android som kallas ‘utgifter’. Med ‘utgifter’ får du skannings funktionen som även finns i iPhone appen – så kan du iallafall hantera dina utlägg lite smidigare medans du väntar. Appen kräver däremot att du har aktiverat vår tilläggsmodul skanning i ditt e-conomic avtal.

Nästa vecka kommer vi starta den sista delen i vår sommar-serie. I den sista delen hjälper vi dig att komma tillbaka från semestern så smidigt som möjligt – det finns många tips och trix på hur du förenklar processen 🙂