I förra veckans inlägg berättade vi om hur du kan hantera dina underlag smidigt via vår tilläggsmodul skanning, oavsett vart du befinner dig i sommar. I veckans inlägg tänkte vi tipsa om en integration till e-conomic som hjälper dig att få överblick av din verksamhets projekt. Häng på så ska jag berätta mer för dig om hur du kan arbeta mobilt och flexibelt på din semester.

Vi på e-conomic vet att många av er är på språnget så här mitt i sommaren och gärna vill kunna få en snabb överblick av verksamhetens projekt mellan glass och bad. Kanske behöver du på språnget få tillgång till tids- och milregistreringen i din verksamhet. Oavsett vad så har vi alla upplevt att man befinner sig på fel plats vid fel tillfället – kanske är du ute på båten utan täckning när det krisar som mest?

Njut av semestern del 2
Med appen Intempus får du en fullt integrerad applikation till ditt e-conomic bokföringsprogram, där du lätt får översikt av din verksamhets projekt. Med appen kan du dessutom registrera timmar och mil i tid och otid smidigt via din telefon eller surfplatta – utan internettäckning. Låt mig berätta för dig hur den här smarta integrationen hjälper dig på språnget, så att du kan njuta lite extra av sommaren.

Det här kan du med Intempus
Genom att ladda ner Intempus appen till din telefon så kan du på språnget:

  • Får snabb överblick över tidsåtgången på dina projekt direkt i telefonen
  • Fakturera fler arbetstimmar varje månad
  • Spara tid och pengar på administrativt arbete
  • All data som du lägger in i appen överförs automatiskt till e-conomic

Så här förenklas ditt arbete på språnget via Intempus appen
När du har laddat ner Intempus appen så får du lättare överblick av din verksamhet samtidigt som du kan spara tid på att slippa onödigt pappersarbete. På så sätt kan du försäkra dig om att du har tillgång till all information du behöver när du är på semester, och du kan dessutom rapportera tillbaka till kontoret i realtid.

Du kan alltså slappna av lite extra oavsett vart du befinner dig, då du kan använda appen även om du sitter på båten utan täckning. Du får full överblick av din verksamhets projekt med några få knapptryck.

Visst känns det lugnande att ha översikt?
Tycker du också att det känns lugnande och tryggt att kunna arbeta på språnget i sommar och samtidigt ha full översikt av din verksamhets projekt? Slappna av till ljudet av de guppande vågorna mot rodret, och känn dig säker på att du har full överblick av vad som händer i din verksamhets projekt.

Gå in och ladda ner appen Intempus för iOS på itunes eller för android på google play och få en gratis test period på 30 dagar.