Detta inlägg är riktat till dig som är befintlig kund hos oss. Den 22 september publicerar vi en ny pris- och funktionsstruktur på vår webbplats. Kunder som tecknar nytt abonnemang från och med den 22 september kommer att följa den nya prisstrukturen. Ändringen av befintliga abonnemang kommer först att påbörjas under 2015 och vi kommer naturligtvis att kontakta dig i god tid innan förändringarna införs.

 

Kort om abonnemangen

Vi får tre abonnemangstyper som innehåller olika funktioner. Nedan ser du ett utdrag av de nya abonnemangstyperna.

Start-up är anpassad kring basala funktioner som riktar in sig på småföretagare. Härefter stiger funktionaliteten stegvis i de två större abonnemangstyperna Small Businesses och Professional. Den sistnämnda innehåller, förutom allt inom redovisning, en rad tilläggsmoduler och funktioner för dig med krav på mer avancerad bokföring.

 

Abonnemangstyperna med tillhörande funktionlista

 

Så är den nya prisstrukturen uppbyggd

De nya priserna kommer att baseras på hur mycket systemfunktioner och transaktioner som används. Med de nya nivåerna är vår ambition att erbjuda ett system som ger en balans mellan pris och verkligt utnyttjande. Med den nya prisstrukturen blir det enklare och tydligare att skräddarsy och anpassa e-conomic lösningen i det digitala samarbetet.


Lansering av nya priser och ändrade funktioner

Från och med måndag den 22 september kan du alltså läsa mer ingående om den nya pris- och funktionsstrukturen på prissidan. Här kan du också se priser för nya abonnemang.


Vi sänker priset för dig som är redovisningskonsult eller revisor

Från och med den 1 oktober 2014 sänker vi priset på byrålicenser från 150 till 99 kr per månad. För dig som ännu inte har en byrålicens kan detta vara ett bra tillfälle att skaffa en till ett ännu förmånligare pris.


Så informerar vi dig framöver 

Vi kommer löpande att informera dig direkt kring den nya pris- och funktionsstrukturen via e-post.
Övrig mer generell prisinformation kommer att publiceras på bloggen.

Vi kommer att introducera fler spännande och relevanta ändringar framöver, så håll ögon och öron öppna.