Ett viktigt karaktärsdrag i ett bra bokföringsprogram är Hastighet. Det handlar om att få det tråkiga bokföringsarbetet avklarat så fort så möjligt, så att du kan koncentrera dig på din kärnverksamhet istället.

Vi vet från våra kunder att det är många som föredrar att bokföra utan att använda musen allt för mycket. Med våra nya genvägstangenter kan du snabbare utföra bokföringsarbetet och frigöra tid till annat i ditt företag.

e-conomics utvecklare är ständigt på utkik efter processer i programmet som kan förenklas och optimeras. I många tillfällen är det musanvändningen i bokföringsprogrammet som är en tidstjuv. Som en lösning på det problemet har vi nyligen lanserat möjligheten att använda genvägstangenter för att redigera, kopiera eller ta bort posteringar.

 

se-shortcuts

 

Så här kan du kopiera, redigera och ta bort poster med genvägstangenterna

Som du ser på bilden finns det tre ikononer som kan användas med musen för att redigera, kopiera och ta bort en postering. Det nya är att du kan använda tangenterna E, C och Delete till samma procedur. Markera den linje med den post som du vill arbeta med. När linjen är markerad får den en grå bakgrundsfärg. Om du vill redigera posten behöver du endast trycka E för redigering, C för att kopiera linjen eller Delete för att ta bort den. Allt sker enkelt och snabbt!

Stor skillnad i det dagliga arbetet

Du kanske tänker att det bara är en småsak, men kom ihåg att i det långa loppet gör det en stor skillnad. Vi strävar löpande efter att förenkla processerna i e-conomics nya design och göra dem enklare och smidigare. Genvägarna är tillsammans med många andra förbättringar med till att skapa ett bättre bokföringsprogram som är enkelt att arbeta i.

Vi vet från våra kunder att det är många som föredrar att bokföra utan att använda musen allt för mycket. Med genvägstangenterna som snabbt kommer att sitta i ryggraden, kan du snabbare utföra bokföringsarbetet och frigöra tid till annat i ditt företag.