Efter fem år har vi vuxit ur våra lokaler på vår gamla adress på Wildersgade på Christianshamn i centrala Köpenhamn. Vi har flera gånger utvidgat lokalerna med flera våningar och byggnader i takt med att vi har blivit fler och fler medarbetare. Till slut gick det inte längre och vi lyckades spränga taket. Därför har vi nu flyttat in i nya fina lokaler vid vattnet mitt emot Köpenhamns Kungliga Bibliotek.

Vår nya adress är: Langebrogade 1, byggning A, 1411 Köpenhamn.

 

flyttedag2flyttedag1

Check-in måndag morgon

Denna måndag samlades hela e-conomics personalstyrka på 200 medarbetare framför vårt nya kontor. Här möttes vi av den bekanta orangea färgen.

flyttedag3För att få en bra start hade vi besök av några av våra trofasta kunder som fick äran att klippa det orangea bandet och inviga vårt nya kontor. Det var Steen Engsvang från Robotsmeden och hans fru Heidi och Bodil Retbøll från Økomatch som är e-conomic administratör.

De har följt oss i 10 respektive 12 år och vi tycker det är jättekul att de hade lust att titta förbi och sprida goda kundvibrationer över arrangemanget och vårt nya hem.

Vi ska bara hitta våra nya platser

…och kaffemaskinen, skrivaren, headsetet och konferensrummen. Därför håller vår support stängt idag, men du kan få tag på oss via mejl och chatt fram till kl. 14.30.

Du är självklart välkommen att kika förbi och dricka en kopp kaffe och så kan vi hjälpas åt att hitta kaffemaskinen.