Mitt namn är Torben Frigaard Rasmussen och jag har varit koncernchef för e-conomic i sex månader. Nu är det dags för mig att beskriva några av de saker vi arbetar för att uppnå.

Mr. Torben Frigaard Rasmussen

Torben Frigaard Rasmussen

Bokföring ska vara enkelt, snabbt och roligt
Som vi skriver på vår hemsida är e-conomic Skandinaviens ledande ekonomisystem och vi strävar efter att vara världsledande. Detta kan vi bara uppnå genom att göra våra kunders arbete i e-conomic  enkelt, snabbt och roligt.

Vi vill ha mer än bara nöjda kunder
Vi vill att våra kunder ska ta steget från att ”bara” vara nöjda, till att diskutera oss med kollegor, vänner och familj. Engagerade kunder hjälper oss att bli bättre.

Nya åtgärder under de senaste månaderna och fram till sommaren
Du kommer att uppleva att vi lanserar nya sätt att kommunicera (åtminstone nya för oss), till exempel denna blogg. Vi kommer också att använda wiki, YouTube, forum, communities och andra medier som gör att du kan få stöd, dialog och information – även utanför våra telefontider.

Ett långsiktigt mål har varit att föra produktutvecklingen närmare våra kunder. Därför har vi infört månatliga ”serviceuppdateringar” med konkreta förändringar/förbättringar –  baserade på era önskemål. Systemförbättringarna kommer att gälla alla våra kunder oftast i alla fyra länder.

Engagera dig!
Tillsammans med våra medarbetare kommer du kunna att använda de nya medierna till att bidra till e-conomics produktutveckling. Det viktigaste för oss är att ständigt bli bättre, förutsättningen för det är att du berättar för oss vad du tycker kan förbättras. Det kan vara till gagn både för oss och för andra kunder.