Senaste uppdateringarna

För att hjälpa dig spara tid och klick in det dagliga arbetet i e-conomic, har vi lanserat följande funktioner och förbättringar.

 

En av förbättringarna gör att du kan skapa en ny faktura eller en ny post genom att klicka på fliken ”START”. Härifrån kan du direkt välja en kund innan du upprättar fakturarader. Du slipper onödiga musklick och kan upprätta fakturor snabbare än tidigare.

Skärmdump_-_dashboard_(liten)

 

 

Avancerad sökfunktion mot kunder och leverantörer

Före denna uppdatering kunde du enbart söka på specifika namn eller nummer. Nu kan du även utföra avancerad sökning på både kunder och leverantörer, vilket gör det lättare att hitta det du söker. Du kan nu exempelvis söka direkt på en given adress. Funktionen har varit efterfrågad på forumet och är härmed implementerad. Trycker du på förstoringsglaset med det blå plustecknet kan också söka på:
Avancerat_sökfält

  • kontakt- eller adressuppgifter
  • kund- och leverantörsgrupper
  • nummerintervall.

 

Avancerat_sökfält_mot_kunder_och_leverantörer

 

 

Kopiera en faktura eller spara en befintlig bokning som en mall (i nya versionen)

Skickar du samma faktura ofta? Gör du bokningar med många verifikationsrader?
Under fliken ”Fakturering” är det nu möjligt att kopiera en tidigare gjord faktura. Under fliken ”Verifikationer” kan du nu skapa en mall baserat på en befintlig bokning. Uppmärksamma att du i dagsläget inte kan ta bort en sparad mall, vi arbetar på att lösa detta.

 

Förbättringar till dig som använder tilläggsmodulen:
Lager och Inköp

På samma sätt som du tidigare kunnat sortera radnummer, kan du nu sortera försäljningsorder och leverantörsfakturor. Det innebär att du kan sortera efter radnummer direkt från vyerna ”Beställningar” samt ”Följesedlar” och därefter se dem i samma ordningsföljd som på dokumentet din leverantör mottager. På så sätt blir det lättare att bevara överblicken och det ger dig dessutom mer kontroll över skickade artiklar.

 

Projekt och Tid

Under ”Aktiviteter” i Projekt och Tid kan du nu markera kostprispåslag i procent på utvalda aktiviteter där det är nödvändigt att bokföra en högre kostnad. Detta är exempelvis användbart exempelvis användbart när en anställd ska registreras med exempelvis överarbete. I detta exempel kan markeringen på kostprispåslaget användas på alla anställda – du lägger bara på procenten till deras timlön.

 

Håll dig uppdaterad

Vi förbättrar löpande e-conomic vilket gör det praktiskt taget omöjligt att få med alla uppdateringarna i en blogg, innan vi lanserar nya. Har du till exempel sett den uppdaterade funktionaliteten i listorna och tipsen kring lediga verifikationsnummer? Bloggen är kanalen där du alltid kan hålla dig uppdaterad om nya systemuppdateringar.

 

Vilken funktion saknar du i ditt e-conomic?

Kommentera nedan och ge oss dina förslag!