Sommaren ligger runt hörnet och kanske väntar en bilsemester i vårt vackra Sverige, en all-inklusive resa på Mallorca eller en upptäcktsresa till Vietnam. Oavsett hur du spenderar din sommar så finns det ofta många uppgifter som ska vara avklarade innan du får ledigt. Dessvärre så kan administrativt arbete få en att känna att man aldrig riktigt kan hålla ledigt, eftersom att det finns små saker som man måste fixa med, även om du stämplat ut för semester.

Vi på e-conomic vet detta och vi vill såklart hjälpa dig på bästa sätt. Du kommer därför under sommaren kunna följa en blogg-serie där vi hjälper dig inför, under och efter semestern. Vi ger dig våra bästa tips och tricks på hur du kan automatisera ditt arbete, arbeta mer mobilt, och hur du kommer upp i sadeln igen när sommaren är slut. Låt oss börja med att automatisera ditt fakturaflöde.

Redo för semestern del 1
Du som har många kunder som ska faktureras, och du som ofta fakturerar samma varor och tjänster, vet att faktureringen lätt kan bli väldigt tidskrävande. Det vill säga om du inte drar nytta av de lösningar som finns. Med vår tilläggsmodul avtalsfakturering kan du nämligen automatisera mycket av ditt arbete så att du faktiskt kan vara ledig när du ska – fortsätt läsa så ska jag berätta om fördelarna med att ha avtalsfakturering aktiverad i ditt e-conomic avtal.

Det här kan du med avtalsfakturering
Genom att aktivera tilläggsmodulen avtalsfakturering innan du går på semestern kan du:

  • Automatisera ditt fakturaflöde efter specifika intervall
  • Fakturera flera kunder med få klick
  • Du behöva bara skriva in kundinformationen på ett ställe
  • Slipp tidskrävande manuellt arbete och massfakturera med ett musklick

Såhär förenklar tilläggsmodulen din sommar
När du har aktiverat tilläggsmodulen avtalsfakturering i ditt e-conomic avtal fakturerar du varor eller tjänster enligt specifika intervall. Har du till exempel medlemsavgifter, hyra, betalning för webbtjänster eller ’veckans produkt’ så automatiserar du din fakturerings process. På så sätt kan du effektivisera stora delar av ditt administrativa arbete innan semestern och slippa planera in tidskrävande fakturerings processer när du har semester.

En annan fördel är också att automatiseringen kan spara dig tid även efter din semester, förutsatt att du har lagt in intervall som fortsätter efter sommarmånaderna så som hyra eller medlemsavgifter.

Ta ett djupt andetag och njut av den tiden som du kommer spara
I Sverige har vi cirka tre månader om året där vi kan vakna till sommarsolen och njuta av ljumna sommarkvällar med de vi älskar mest. Så varför inte försäkra dig om att så få ’administrativa-måsten’ som möjligt, stör dig under dessa guldmånader. På så sett kan du se till att njuta till fullo av bilsemestern i vårt vackra Sverige, all-inklusive resan på Mallorca eller din upptäcktsfärd i Vietnam.

För dig som har Start-up- eller Small Business abonnemanget kostar avtalsmodulen 49 kr i måndagen. Du som har Professional har tilläggsmodulen inkluderad i ditt abonnemang. Lägg i en extra växel innan du går på semester och automatisera ditt faktureringsintervall nu.

Vi har gjort en guide som visar hur du kommer igång.

Vi ses nästa vecka igen
Nästa vecka publiceras andra inlägget om hur du på bästa sätt förbereder dig inför sommaren. Vi kommer då tipsa dig om en av våra smarta appar, som kan hjälpa dig att få in pengarna snabbare, innan du går på semester. Vi ses då :).