I mitt sista blogginlägg skrev jag om hur du kan bli klar till semestern genom att automatisera ditt arbete med vår tilläggsmodul avtalsfakturering. I detta inlägget tänkte jag fortsätta på samma spår och ge dig ännu ett tips på hur du blir redo för semestern genom att använda betalningslösningen DIBS.

Det är en win-win lösning, då appen är fördelaktig för både dig och din kund – det blir lättare för kunden att betala fakturan och du får dina pengar snabbare. Häng på så ska jag berätta mer.

Redo för semestern del 2

win-win lösning – betalning blir lättare för din kund och du får pengarna snabbare
DIBS är en betalningsintegration som gör det möjligt för dina kunder att betala sina fakturor med betalningskort. Med DIBS minskar risken att kunden överskrider förfallodatumet på fakturan då betalningslösningen är närmre till hands.

Detta är en fördelaktig lösning att kunna erbjuda dina kunder då det blir lättare för dem att sköta betalningen. Samtidigt så får du dina pengar snabbare och på så sätt förbättrar du även din likviditet i verksamheten. Att du får betalt snabbare kan kanske innebära att du kan unna dig en dykarkurs, en härlig middag eller lite extra shopping på semestern i sommar?

Fyra fördelar med att använda DIBS-app i sommar:

  • Du kan ta emot dina betalningar snabbt
  • Du får en bekräftelse på e-post så fort din kund gjort en betalning
  • Du får bättre överblick av samtliga kortbetalningar
  • Du kan erbjuda en smart lösning till din kund

Såhär fungerar DIBS:
Med appen upprättar du enkelt en länk som du kopierar in i din fakturamall, eller i den e-post som du skickar till dina kunder. När dina kunder klickar på länken dyker det upp ett betalningsfönster.

I betalningsfönstret skriver de snabbt och enkelt in sina kortupplysningar och vips – så är betalningen genomförd på nolltid. Så fort betalningen är genomförd så får du ett besked i appen. Både du och din kund får dessutom en betalningsbekräftelse på e-post.

Detta betyder alltså att du kan pusta ut och njuta av dykarkursen, middagen eller shoppingen på semestern i sommar och undgå stressen över att behöver följa upp på betalningar från kunder.

Kom igång
Vill du gärna igång så snabbt som möjligt? Det finns ingen anledning att vänta. Appen kräver att du har ett e-conomic avtal och ett DIBS merchant-avtal – gå in och läs på vår app-sida om hur du kommer igång eller gå direkt till DIBS hemsida och läs mer.

Nästa vecka kommer jag berätta om funktioner i e-conomic som är extremt smarta för ditt bokföringsarbete och som kan hjälpa dig att arbeta mer effektivt – vi ses då :).