Nu har vi lanserat yttligare förbättringar i e-conomic i Serviceuppdatering nr 54.

Den här gången har förbättringar i hanteringen av räkenskapsår stått först på listan.

Vi har även passat på att uppdatera vårt API samt göra förbättringar i funktionen för automatisk matchning, lager & inköp samt orderregistret.

Räkenskapsår, e-conomic har en mycket flexibel hantering av räkenskapsår. Det går att öppna och stänga räkenskapsår, lägga till nya och gamla år, ändra period för räkenskapsåret och mycket annat.

Och var inte rädd, det kommer vi att ha även ha även i fortsättningen.

Men tyvärr kunde den flexibla hanteringen tidigare innebära att den Ingående balanserna inte registrerades korrekt. Det har vi fixat till i den här uppdateringen.

Räkenskapsår i e-copedia.

Vi har även gjort förbättringar i APIet så att det nu går snabbare att hämta rapporter. Det har även blivit smidigare att registrera kunder via API då kunderna som standard registreras som öppna och kundnummer kan automatgenereras.

API – hjälp och resurser

Dessutom så går det att matcha alla poster på en och samma gång i funktionen för Automatisk matchning. I orderregistret har det tillkommit en kolumn som visar kundgrupp och i Lager & Inköp kan du se leverantörsfakturorna i pdf, direkt i Leverantörens huvudbok och i öppna fakturor i Leverantörslistan på fliken lager.

Läs mer om om de nya funktionerna bland e-conomics nyheter.