Du undrar kanske varför vi väljer att ändra designen på e-conomics hemsida? Vi tycker att det är viktigt att hemsidan som är vårt ansikte utåt ger ett bra första intryck. Därför kände vi att det var dags med en visuell uppdatering för att skapa tydligare och en mer direkt kommunikation med våra besökare.

En anledning till förändringen är att vi gärna vill hålla hemsidan uppdaterad och mer modern. Dessutom har vi kunnat minska ner på det virrvarr av information som tidigare mötte nya besökare. Det hjälper både dig som användare och andra besökare att lättare hitta runt på hemsidan.

”Enkel” ”Avslappnad” ”Vänlig” och ”Professionell” har varit några av ledorden under arbetets gång vilket också speglar e-conomics själ och värdegrund. Vi kan helt enkelt säga att hemsidan är till för både nya och gamla kunder men speglar även oss som företag.

Mette Walsted som är UX-designer på e-conomic har varit en del av designteamet, berättar på TechTalk-bloggen mer om processen att designa den nya hemsidan.