En förbättring av ROT/RUT hanteringen är något som har stått högt upp på många användares önskelista och nu är den här – Äntligen!

Om e-conomic efter vår uppdatering natten till idag har Sveriges bästa ROT/RUT hantering, låter jag dig som användare avgöra. En sak som är säker är dock att vi har lanserat flera nya funktioner som kommer att göra hantering av ROT och RUT i systemet mycket enklare för dig som användare.

Förutom att vi lagt till nya funktioner, så som möjligheten att exportera HUS-fil till Skatteverket, har vi även uppdaterat befintlig funktionalitet så att det ska bli lättare hålla koll på vilka fakturor som har blivit betalda av kund, vilka fakturor som är redo att skickas till Skatteverket och vilka fakturor som ligger och väntar på betalning från Skatteverket.

De stora nyheterna är:

  • Möjlighet att exportera och skicka filer med begäran om utbetalning till Skatteverket. – Sparar massor av tid då du slipper manuell registrering!
  • Enklare registrering av inbetalningar från Skatteverket med en förbättrad popup för matchning.
  • Förbättrad rapport för skickade fakturor med HUS-avdrag. Se var i processen fakturan ligger, när fakturan blivit betald både av kund och av Skatteverket, hur mycket som finns som rest på varje faktura och mycket mer.
  • Koppla faktura layout till kundgruppen – Kopplar du ROT/RUT layouten till kundgruppen för ROT/RUT får alla nya kunder automatiskt korrekt fakturamall.

Min förhoppning är att förändringarna ska falla dig i smaken och jag ser gärna att du kommer med ris och ros kring våra nya HUS-funktioner.

Läs mer om vår stora uppdatering av ROT och RUT bland våra nyheter.