För många av oss lider semestern mot sitt slut, vilket innebär att det är dags att vända kosan mot kontoret igen. Väl på kontoret väntar kanske en inkorg med obesvarade mejl, och andra små måsten som lagrats medans du samlat kraft och energi på semestern. Men exakt vad är det du missat? Framförallt, vilken ände börjar du i? Vi vill göra det enkelt för dig att komma tillbaka till kontoret – häng på så ska jag avslöja knepen.

Tillbaka från semestern del 1

e-copedia og support
Behöver du ett snabbt svar på hur en specifik funktion fungerar? På vårt hjälplexikon e-copedia har vi flertalet artiklar som hjälper dig med allt mellan himmel och jord i e-conomic. Artiklarna illustrerar ofta processen med olika steg med text och bilder, men många av dem innehåller även hjälpvideos, där du får en direkt guidad tur genom funktionen som du undrar över.

Hittar du inget svar på din fråga i e-copedia? Eller föredrar du bara att bli guidad genom att prata med någon? Vi står självklart klara för att ta emot dig och dina frågor på vår support. All support är helt gratis och vi hjälper dig gladeligen både på telefon, chatt och e-post. Det finns alltså ingen anledning till att inte dyka ner i arbetet – vi hjälper dig.

Blogg & Facebook
På vår blogg kan du hålla dig uppdaterad på driften i e-conomic men även uppdateringar av programmet, så som nya funktioner och dylikt. Vi publicerar även en hel del inlägg som kan inspirera ditt sätt att arbeta, eller nya regler och uppdateringar som kan påverka din bokföring. Vi uppmanar alltid våra blogg-läsare till att interagera med det innehåll som publiceras. Har du till exempel en funktion i e-conomic som du vill tipsa om, eller undrar över något som vi tagit upp i ett inlägg – kommentera gärna, vi vill ha era åsikter och input.

På vår Facebook delar vi en hel del tips och tricks på funktioner i systemet, men likaså nyheter som vi vill dela med er rörande e-conomic eller något aktuellt som kan påverka ditt sätt att bokföra. Är du också en av dem som trillar in på Facebook några gånger om dagen? Följ vår sida och försäkra dig om att du får uppdateringarna löpande i din feed. Många gånger länkar vi tillbaka till en e-copedia artikel eller ett blogg-inlägg. På så sätt kan du snabbt bedöma huruvida innehållet är relevant för dig och din verksamhet och enkelt navigera vidare till den länkade sidan.

Hjälpvideos på YouTube
På vår YouTube kanal har vi under många års tid producerat och samlat informationsrika videos, där du blir guidad steg för steg inne i systemet. Det kan vara allt från hur du bokför moms, kom igång med e-conomic, eller information om en av våra tilläggsmoduler. Lyckas du inte med det du vill i e-conomic? Gå in och sök på vår YouTube-kanal eller hör av dig till vår support.

Jag hoppas att du fått lite inspiration till att hitta det hjälpmedel som passar dig och som kan göra det enklare för dig att komma igång efter semestern. Nästa vecka kommer ännu ett inlägg som hjälper dig att komma ‘Tillbaka från semestern’. Då ger vi dig ett tips på hur du enkelt kan ‘få översikt’ med appen report 123.  ‘Få översikt’ är förövrigt det sista inlägget i vår blogg-serie som vi haft i sommar – vi hoppas att du har tyckt om att läsa. Har du missat föregående inlägg? Du hittar samtliga här.

Ha en skön dag 🙂