Det kan vara hårt att komma tillbaka från semestern, speciellt att sätta sig in i bokföringen och få en överblick. Kanske har någon hjälpt dig med bokföringen medan du varit borta, eller så har du helt enkelt lyckats med att lägga det helt åt sidan. Oavsett vad, så är det fördelaktigt för dig att få allt samlat på ett ställa igen – och få en god överblick så här direkt efter semestern. Häng på så berättar jag mer 🙂

Tillbaka från semestern del 2

Som tur är så finns det smarta lösningar som gör det möjligt för sig att samla allt på ett ställe och lättare få överblick. En sådan lösning är appen Report 123. Med den får du tillgång till en flexibel och detaljerad rapportering av verksamhetens ekonomi – direkt från e-conomic. Om du önskar att ge din styrelse, ledning, anställda eller helt enkelt dig själv, en god överblick så ska du slå ett öga på den här appen.

Du behöver, som tur är, inte vara en kvalificerad grafiker för att göra presentationerna – report123 gör det åt dig 🙂

Fördelar med appen:

  • Få översikt genom lättförstådda grafer och diagram. Rapporten består aldrig av endast tal, utan är alltid understöttade av grafer eller diagram som ger en tydligt bild av verksamhetens utveckling.
  • Spara tid genom automatisk datahämtning. Du slipper alltså helt manuellt arbete för att sammanställa rapporteringen.
  • Skapa relevans genom att skräddarsy dina rapporter. Genom att filtrera överflödig information, sammanställer du enkelt de nyckeltal och diagram som du vill ska stå i fokus.
  • Planlägg framåt hur du ska gå med vinst. Det är enklare att se hur pengarna disponeras när talen är översiktligt presenterade med trender och tendenser. På det sättet kan du enkelt planlägga åt vilket håll du vill styra din verksamhet.

Du kan prova appen gratis i två veckor här(klick!). report123 kräver endast att du har ett e-conomic avtal och att du har aktiverat vår gratis tilläggsmodul API. Implementeringen går snabbt och enkelt att göra.

Med detta inlägget och tipset så avslutar vi vår sommar-serie för 2016. Detta betyder inte att vi slutar att publicera informativt innehåll här på bloggen, tvärt om, vi siktar på att kunna hålla dig uppdaterad om det som är relevant för din verksamhet. Tyck gärna till om vad du tyckte om vår blogg-serie eller om du har förslag på något du saknar på e-conomics blogg :).

Ha en skön dag!