Inställningen om ett livslångt lärande bidrar till att vi inte stagnerar i vår utveckling. För att hjälpa dig i din utveckling erbjuder e-conomic direktsända webbkurser inom bokföringsrelevanta områden. Hitta din webbkurs i dag och delta från valfri ort.
Dessutom – missa inte dagens tips till bättre hågkomst längre ner på sidan.

lady-with-books

 

Jag älskar verkligen webbkurser. Varför? Jag slipper att ta mig någonstans och kan, trots det geografiska avståndet, ställa frågor till läraren.

Webbkurser är ett bra sätt att lära eftersom alla sinnen kan tas i bruk samtidigt, så när som på smak- och luktsinnet. Dessa kan stimuleras om du förbereder något ät- eller drickbart efter eget val – något jag varmt kan rekommendera!

För dig som är ny användare av e-conomic finns det bra introduktionskurser att välja mellan. Tillhör du den mer garvade skaran användare, kan du säkert hitta områden i e-conomic som behöver dammas av. Använd läraren och få svar på de frågor du haft.


Så varför är våra webbkurser så populära?

lady-with-laptop Här är ett axplock av anledningar jag kunde komma på:

  • Du kan på ett smart sätt interagera med din lärare om du kört fast i programmet och inga andra sökverktyg tycks hjälpa.
  • Du kan återse en inspelad version av kursen, för att spika fast nyvunnen kunskap.
  • Du får en snabbintroduktion till hur du t.ex. importerar Excelfiler eller skannar in fakturor.
  • Du får svar på dina frågor som du ställer via chatten – en gyllene möjlighet du ej bör missa.
  • Du blir tryggare i e-conomic och lär dig mer om programmet.

Kurserna varar i cirka 30-45 minuter beroende på ditt val av ämne. Dina verktyg är i vanlig ordning din dator eller annan bärbar enhet och kanske ett par hörlurar, så du är säker på att få med alla guldkorn.

Många av våra tidigare deltagare tycker att webbkurserna är ett givande och bra tillfälle att ta del av ny kunskap. Varför inte prova du också?


Jag vill delta – var börjar jag?

Hitta en webbkurs som intresserar dig > reservera plats > notera tidpunkten i din kalender > sätt eventuellt en digital påminnelse > logga in strax före kursen börjar > ta fram papper och penna. Hittar du inga tider som passar finns även inspelade webbkurser i arkivet som du kan se så många gånger du vill.


Tips för bättre hågkomst

Undersökningar tyder på att om du jobbar aktivt med papper och penna när du tar del av ny information, och därefter genomgår dina anteckningar inom 24 timmar, så har du 70 procents större chans för att komma ihåg det du lärt.

 

Oavsett om du vill risa eller rosa, komma med tips eller förslag till förbättringar av applikationen eller bara prata lite allmänt om e-conomic, är du välkommen att kommentera nedan.