Lucy går fort (final)

Likt stålkvinnan har Lucy järnkoll på läget! Det är inte mycket som inte syns på hennes radar och hon är alltid villig att hjälpa en medarbetare i knipa – plötsligt står hon där bara. Jag tror inte det förvånade någon när det offentliggjordes att Lucy befordrades till Nordisk teamledare. Hennes närmsta chef bekräftar att valet var enkelt.


Är det en fågel, är det ett flygplan?
– Nej, det är Lucy!

Med jämna mellanrum, när jag sitter och vid mitt skrivbord och arbetar, känner jag en svag bris i nacken och papperna på mitt bord fladdrar till.  När jag undrande tittar upp är allt jag ser Lucys ryggtavla. Snabbt som vinden rör hon sig genom kontoret och det gäller att vara på språng om man ska få tag på henne i farten.

Väl vid sitt skrivbord är hon en sån där medarbetare man alltid kan komma till oavsett hur pressad hon är. Behöver hon kolla upp ett svar återkommer hon alltid med snabba och kompetenta lösningar. Swoosh!

 

Med passion och ansvarstagande når man långtBild på Lucy

Det är nu ungefär en månad sedan Lucy befordrades från supportmedarbetare till rollen som Nordisk teamledare.
När Lucy fick tillfälle att blicka tillbaka på sina 13 månader som supportmedarbetare konkluderar hon själv att, ”Bland det roligaste jag gjort har varit att utbilda användare i systemfrågor, men jag känner mig hedrad och redo att axla den nya rollen som teamledare”.

 

Grekisk mytologi i Nordiska supporten

Stålkvinnan sägs ju vara Amason, som enligt Grekisk mytologi var en nation som enbart utgjordes av kvinnliga krigare. Lucy är så vitt jag vet ingen krigisk Amason, men arbetsmässigt är hon en målmedveten medarbetare som gör allt för att förbättra kundvården i e-conomic så du snabbt kan återgå till din att-göra-lista.

 

Stort grattis till nya tjänsten Lucy!

 

Passa på att gratulera Lucy
Kommentera gärna nedan och lyckönska henne! Jag ska personligen se till att hon får din hälsning!