För första gången någonsin, är e-conomic nominerade till Gasellföretag av den ledande affärstidningen i Danmark, Børsen.

Priset är en fortsättning på en rad positiva år för e-conomic, med en årlig tillväxt på 30-50 procent. VD, Torben Frigaard Rasmussen, är stolt och ser nomineringen som ett bevis på att e-conomic har satsat rätt på både sina anställda och strategi.

Ett Gasellföretag är ett företag som varje år under de senaste fyra räkenskapsåren levererat en positiv tillväxt i intäkter och bruttovinst och som helhet har fördubblat omsättningen eller bruttoresultatet under denna period.

Krisen i världsekonomin och e-conomics expansion på den utländska marknaden gör nomineringen som ett Gasellföretag Torben Frigaard Rasmussen extra stolt.

– Tillväxten fortsätter och vi är snart uppe i 40.000 små och medelstora företag som använder e-conomic. Strategin och fokus på de utländska marknaderna börjar nu synas, och därför förväntar vi oss en ännu större tillväxt under kommande år. Detta beror till stor del på hårt arbete från de anställda, där alla har gjort en enorm insats, säger Torben Frigaard Rasmussen.

Läs hela pressmeddelandet på vår hemsida.