När du loggar in i e-conomic, gör du det via vår login-sida. Den ligger just nu på följande adress: login.e-conomic.com/se. Vi är i full gång med att uppdatera vår hemsida, och det betyder att login-sidan från och med den 31 augusti kommer ligga på följande adress: www.e-conomic.se/login.

Du kan redan besöka och börja använda vår nya login-sida här.

Varför flyttar vi login-sidan?
Utan att det ska bli en allt för teknisk förklaring, så ligger vår login-sida just nu på något som heter subdomän. Alltså en slags separat hemsida som endast är uppsatt för login-sidan.

Det vill vi gärna ändra på, så att samtliga e-conomic länder (Danmark, Sverige, Norge) får sin egen login-sida, som hör till de överordnade domänerna: e-conomic.dk, e-conomic.se och e-conomic.no.

Detta kommer att förbättra vår hemsida och förenkla uppdateringen av innehåll tvärs av de olika länderna. Vi kommer stänga nuvarande login-sida den 31 augusti 2016.

Vad betyder det för mig som kund?
Det betyder inte något väldigt stort. Du ska egentligen bara logga in från en ny adress, men annars så kommer allt fungera som det gör i dagsläget.

Du ska dock vara uppmärksam på att om du har använt vår ‘kom ihåg mig’-funktion på login-sidan, så kommer ditt användar-ID och avtalsnummer inte automatiskt att följa med. Upplysningarna blir nämligen sparade via en cookie, som sparas på din dator. Därför ska du komma ihåg att kolla upp ditt användar-ID och avtalsnummer.

Vi kan däremot komma ihåg upplysningarna åt dig. Om du går till den nuvarande login-sidan och klickar på länken ”gå till den nya login-sidan här”, så blir dina login-upplysningar överförda automatiskt.

Vad ska jag göra nu?
Vi rekommenderar att du redan nu börjar använda den nya login-sidan. Kan du inte komma ihåg ditt avtalsnummer och ditt användar-ID så kan du som sagt gå via den nuvarande login-sidan och använda länken som ligger där. På så sätt blir dina användarupplysningar överförda. Kom också ihåg att uppdatera ditt bokmärke till login-sidan (om du har använt ett sådant).

Du kan fortsätta att använda den nuvarande login-sidan, men endast fram till den 31 augusti.