Klicka på pilen för att spela videon – se hur du kan spara tid med nya bankavstämningen:

Nu uppdaterar vi bankavstämningsfunktionen i e-conomic. Förr skulle du, ofta försedd med märkpennor och kulspetspenna, stämma av bankens kontoutdrag mot kassaboken. Nu introducerar vi en automatisk bankavstämningsfunktion som tar hand om detta åt dig så du snabbare hitta och åtgärda eventuella differenser  i din avstämning. 

 

Gamla arbetsrutiner tar längre tid

Med den manuella metoden gällde det att hålla tungan rätt i mun i samband med att bankkontot skulle avstämmas. Det tar ofta lång tid och du kanske känner igen dig i att du ofta tappade överblicken och hamnade fel bland siffrorna.

Nu kan du använda ett smartare sätt. e-conomic har ett inbyggt och smart verktyg för bankavstämning som gör Att du kan spara mycket tid när du gör din bankavstämning och att du är säker på att det blir rätt.

 

Bankavstämning har aldrig varit enklare

Allt du behöver göra är att importera en bankfil med dina poster från din nätbank t.ex. löpande betalningar, leverantörsskulder, kundfordringar m.m. När du har importerat filerna så visas dina bankposter i bankavstämningsfönstret till höger och posterna i e-conomic till vänster.

När du klickar på knappen ”Autoavstäm”, så visas omedelbart vilka poster som stämmer överens och vilka som behöver korrigeras. På nolltid har programmet utfört samma jobb som du tidigare kunde använda timmar på.

 

Spara tid och frustrationer med den nya bankavstämningen

Den nya funktionen effektiviserar bankavstämningsarbetet och sparar dig tid – och i slutändan pengar.

Vi har dessutom piffat upp bankavstämningsfunktionen, så den blir ännu lättare för dig att använda och skonsammare för dina ögon. Se gärna video om den nya bankavstämningsmodulen.

Läs mer om hur du stämmer av din bank här.