Har du t.ex. ett kassasystem, en webbshop eller ett CRM-system så har du möjlighet att knyta samman det med ditt e-conomic bokföringsprogram så din data alltid är synkroniserad.

Det är en fantastisk service som sparar våra kunders tid och ger mindre administration, vilket vi kan tacka våra app-partners för. Har du själv utvecklat en app till e-conomic och vill du gärna dela den med e-conomics kunder? Kontakta oss så lägger vi till den i vår app-sektion.

Våra senaste tillskott

Vi får hela tiden nya appar, så håll utkik i sektionen ”Nya appar” för de senaste nyheterna.

Här är några av våra senaste tillskott:

Cenva Dynamics CRM: Med denna app kan du enkelt synkronisera ditt CRM-system och e-conomic. Du kan enkelt ändra data i e-conomic via ditt Microsoft Dynamic CRM-system.

MobileOffice: Gratis iPhone-app som gör att du kan hantera din bokföring i e-conomic via din iPhone. Upprätta och bokför fakturor, skanna kvitton m.m. när du inte är på kontoret.

report123: Är ett smart och flexibelt rapporteringssystem som visar alla bokföringssiffror från ditt e-conomic avtal, så att du snabbt kan få fram rapporter med de viktigaste nyckeltalen i tabellform.

SmartWeb: Webbshop som erbjuder automatisk synkronisering av order från webbshopen till e-conomic

Saknar du en app?

Finns det en app du saknar? Så kan du alltid kontakta en av våra externa utvecklare och fråga om de kan göra en integration.