I samband med e-conomics senaste serviceuppdatering den 28 juni lanserades några förbättringar.

Kundexporten har utökats med hjälp av ett antal fält; konteringsnummer, kreditgräns, layout, leveransadress och län.

För dig som har tilläggsmodulen lager aktiverad har import av artiklar också utökats med ett antal fält; Rekommenderat pris, avdelning, kategori, brutto och nettovikt, volym, rabattgrupp, beställningspunkt och inköpskvantitet. Även fler fält i exporten har lagts till, såsom rabattgrupper, prislista och språk.

På kundkortet i kundregistret kan du nu ange flera e-postadresser när du trycker e-posta kund, genom att separera dessa med ett mellanslag.

Under fliken Rapport kan du nu sortera verifikationer kolumnvis på alla rubriker t.ex. datum, verifikationsnummer eller avdelning.

Under fliken Inställning> Administratörer har det blivit enklare att hitta sin valda redovisningsbyrå i listan.

I samband med den positiva feedback vi fått från våra kunder när vi introducerade möjligheten till att bifoga specifika dokument till fakturor, har vi nu aktiverat detta även för offerter och order. Fler förbättringar i skanningsmodulen kan du läsa om i ett av våra tidigare blogginlägg.

Via API kan du dessutom lägga till kund- och leverantörsgrupper, vilket ger möjlighet att registrera företag från början via e-conomics API.

Du kan läsa mer om de utökade funktionerna på vår hemsida.